26 ЮНИ – ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ  В КЛИНИКА КАНЧЕЛОВ

Във връзка с 26 Юни, Международния ден против употребата на наркотици и незаконния наркотрафик и като част от Световната кампания срещу наркотиците, инициирана от UNODC, екипът на Клиника Канчелов, първата специализирана клиника за психотерапия и лечение на зависимости и алкохолни проблеми, обявява Ден на отворени врати.

От 11.00 до 13.00 часа Клиниката в София, ул. Дунав 34, и Видин, ул. Аспарух 29,  ще бъде отворена за посещение от граждани, общественици, колеги и журналисти. Ще бъде представен лечебният модел на Клиниката и актуална информация за съвременните подходи и ефективните методи в лечението на зависимости.

Програмата за деня включва още Превантивен хепънинг с изложба на картини на пациенти на Клиниката, музика, постери, рисунки, стихове, колажи и срещи с младежи, граждани, общественици и професионалисти.

През целия ден терапевтичният екип на Клиниката ще провежда безплатни прегледи и психологични консултации за хора, зависими от наркотици, и техните семейства, след предварително записване на телефон  02 / 865 51 48.

Надяваме се Вашата медия да подкрепи тази инициатива и усилията повече хора с наркоманен проблем да получат уважително отношение, специализирана терапия и професионална подкрепа.

Оставаме на Ваше разположение за допьлнителна информация и съдействие.

Място:           Клиника Канчелов София, ул. Дунав 34

Клиника Канчелов Видин, ул.Аспарух 29

Дата:             26 юни 2017

Час:                11.00 – 13.00

За контакти:

д-р Александър Канчелов

0888 311 872

al.kantchelov[at]gmail.com